2 Ocak 2011 Pazar

YENİ YIL PASTALARI

YENİ YILA İLK PASTAM


işyerinde kutlanacak yeniyıl yemeği için yaptığım iki katlı 30 kişilik olan pastam figürleri için günlerce ugraştım ama ortaya güzel bir pasta cıktı.


 bu da pastanın kar yağmış hali 

içi herzamanki gibi havuçlu kek beyaz cikolatalı ganaj krema ve frambuazlı

                                                      bu resimde pastanın farklı  bir dizaynı

3 yorum:

YELDA dedi ki...

Merhabalar Meral Hanım çok güzel bir blogunuz var yaptıklarınızda çok harika. Size sormakistediğim birşey var ben de bu sene oğlumun doğum günü pastasını kendim yapmak istiyorum ve uzun zamandır ben de araştırma içersindeyim malzeme açısından birkaç yerden aldım denemelere başladım. Sorum şu olacak iki katlı pasta için hangi ölçülerde çember kullanıyorsunuz katlarda birde sabitlemek için özel bir arakata ihtiyaç varmı yoksa kurabiye çubukları bu işi görür mü? Çok teşekkür ederim şimdiden cevabınız için..

meral cebeci dedi ki...

biraz gec cevap verdim lütfen kusuruma bakmayın kişisel nedenlerle bloguma zaman ayıramadım uzun zamandır

iki katlı pasta için cen 1 atlayarak cember kullanıyorum söyleki sıralama 18cm 20 cm 22 cm 24 cm ise ben alt kata 22 bir üstüne 18 lik cemberi kullanıyorum

kurabiye cubukları is görüyor onlarla yapabilirsiniz

vincent dedi ki...

Merhabalar,

Blog'unuz tariflerinizin kalitesinden dolayi ilgimizi çekti.



Indeksleyebilmemiz için tarifinizi Ptitchef.com'a kaydetmenizden
memnuniyet duyacagiz.

Ptitchef Web'in en iyi Mutfak sitelerini bir araya getiren bir
rehberdir. Yüzlerce Blog şimdiden kaydedilmiştir ve sitelerinin
tanitimini PtitChef üzerinden gerçekleştirmektedir.

Ptitchef'e kaydolmak için
http://tr.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form veya
http://tr.petitchef.com sayfasini ziyaret edin ve üst kisimda yer alan
"Site blog'u ekleyin" üzerine tiklayniz.

Saygilarimla

Vincent
Petitchef.com