21 Haziran 2010 Pazartesi

LONDRA'DA BLOG BULUŞMASI




Londra'da son günde olsa buluşabildiğim efsunun dünyası bloğunun sahibesi dünyalar tatlısı canım arkadaşım efsun; nekadar mutlu oldum anlatamam buluştuğumuza.
Bloğumu açtığım ilk günlerde tanıştım efsunun dünyasıyla.Herzaman merakla acaba buğün nasıl bir pasta yapmış diye izlemeye almıştım bloğunu daha sonraları yorumlar birbirini izledi her yaptığımız pastaya yorum yazar olduk bir süre sonra. londraya gideceğim belli olduğunda hemen efsuna mail attım.görüşebilirsek cok mutlu olurum diye.saolsun arkadaşım hemen aradı beni e duygular karşılıklı nasıl heyecanlandık anlatamam.hafta sonu buluştuk efsun ve dünyalar tatlısı kızı linda ile bir cafeye oturduk hemen tabiki tatlı tatlı muhabbet ettik zamanın nasıl geçtiğini anlamadık.bu resmide tatlı linda çekti.efsun cok samimi sıcacık bir insan okadar güzel pastalar ancak bukadar zevkli bir insanın elinden cıkabilir muhabbet okadar güzeldi ve zamanımız okadar azdı ki devamını efsun istanbula geleceği zamana bıraktık.Tanıştığıma cok mutlu oldum efsuncum.
İstanbulda görüşmek üzere...
(bu arada efsuncum hediyelerin için tekrar teşekkür ederim cok işime yarayacaklar.)  

3 yorum:

efsun dedi ki...

Aaaaaa resmimi gorunce sasirdim :-D Canim benim yazdiklarin beni cok mutlu etti cok tesekkur ederim.. Seninle tanismak da beni cok sevindirdi.. Ilk karsilastigimizda sanki kirk yillik arkadaslar gibi hemen sarildik :-) Guzel yuregi yuzune yansimis nadir insanlardansin... Tanistigimiza cok memnun oldum// Tamam degil yola birlikte devam diyorum.. :-D Seni kocaman opuyorum.. Ayrica hediyelerin icinde cok tesekkurler.. :-)

meral cebeci dedi ki...

bende seni kocaman öpüyorum canım arkadaşım. ne de güzel çıkmışız resimde...

YELDA dedi ki...

evet yaaa ikinizi görünce böyle yıllar önceki Londra günlerim aklıma geldi :(( Ne güzeldi :)